Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Tiesitkö, että voit saada huollon yhteydessä kuntotarkastuksen ja tiepalvelun vuodeksi? Valtuutettu Nissan-huolto tarjoaa kokonaisvaltaista palvelua

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: NISSAN // Auton huolto pidentää sen elinkaarta ja auttaa välttämään yllätykset. Nissan-merkkikorjaamon valinnalla voi saada merkittäviä etuja.
Tiesitkö, että voit saada huollon yhteydessä kuntotarkastuksen ja tiepalvelun vuodeksi? Valtuutettu Nissan-huolto tarjoaa kokonaisvaltaista palvelua

Jokainen auton omistaja tietää, että huolto on yksi niistä asioista, jotka pitää vain hoitaa. Huoltopaikan valinta tulee mieleen siinä kohtaa, kun auto piiputtaa tai määräaikaishuolto jo häämöttää.

“Autoilija ei aina huoltamoa valitessaan tule ajatelleeksi, että valtuutetun merkkihuollon käytössä on useita etuja”, Nissanin jälkimarkkinointipäällikkö Toni Punkka toteaa. “Koska huoltoon on pakko mennä, miksi ei valitsisi kaikkein kattavinta ja ammattitaitoisinta palvelua?”

Valtuutetussa Nissan-huollossa auto saa merkkiin erikoistuneen osaamisen lisäksi perusteellisen kuntotarkastuksen, ja siihen päälle vuoden mittaisen Nissan-tiepalvelun.

Vain Nissan tuntee Nissanin

Autoissa on paljon merkki- ja mallikohtaisia eroja ja merkin tunteekin parhaiten sen erityispiirteisiin vihkiytynyt mekaanikko. Nissan-huoltoverkoston toimipisteissä huollot ja korjaukset tekee aina Nissanin oman koulutuksen saanut ammattilainen. Korjauksiin käytetään alkuperäisiä, juuri Nissaneita varten valmistettuja ja suunniteltuja osia.

Nykyautoissa on paljon tekniikkaa, jota kehitetään jatkuvasti.

“Nissan-määräaikaishuollossa tarkistamme aina, onko ajoneuvolle olemassa avoimia kampanjoita tai tehtaan takaisinkutsuja. Valtuutetussa huollossa käyminen varmistaa, että ne hoidetaan tarvittaessa kuntoon”, Punkka sanoo.  

Kuva: Valtuutettuun Nissan-huoltoon kuuluu koulutetun mekaanikon tekemä 30-kohtainen kuntotarkastus.

Auto tutkitaan puskurista perävaloihin

Kun auto tulee valtuutettuun Nissan-huoltoon, se saa saman peruskäsittelyn huoltotarpeesta riippumatta. Jokaiselle autolle tehdään perusteellinen, standardoitu kuntotarkastus.

“Meillä on yli 30-kohtainen sähköinen raportti, jonka jokainen kohta käydään läpi”, Punkka kertoo. “Ja se ei ole vain mekaanikkoa varten, vaan myös autoilijalle.”

Auton omistaja saa heti tiedon tarvittavista korjauksista. Jos osa on vaihtokunnossa tai vaatii huomiota, saa tekstiviestitse tiedon viasta ja tarjouksen kustannuksista. Mekaanikko voi lähettää myös kuvan. Autoilija itse päättää, tehdäänkö korjaus saman tien huollon yhteydessä.

Harvalla on kokonaiskuvaa oman ajokkinsa kunnosta. Nissanin kuntotarkastus auttaa ymmärtämään, millaisella autolla ajaa ja ennakoimaan tulevaa. Se on myös turvallisuustekijä. Kun piileviä vikoja ei ole, on edessä huolettomampia kilometrejä.

“Kerromme selkeästi, mitä pitää ajoturvallisuuden vuoksi tehdä, mitä kannattaa tehdä, ja mitä se maksaa”, Punkka sanoo. “Jos jokin osa on niin sanotusti punaisella, se on tullut tiensä päähän. Jokin muu taas voi olla keltaisella, jolloin omistaja voi päättää korjauttaa sen heti tai pistää asian korvan taakse.”

Apua tien päälle vuoden jokaisena päivänä

Valtuutetun huollon käyttäminen voi tuoda ison hyödyn vielä kuukausien päästäkin. Jos huono onni osuu kohdalle ja auto jää tien päälle, apua saa yhdellä puhelinsoitolla – ja maksutta.

Aina, kun auto määräaikaishuolletaan valtuutetussa Nissan-toimipisteessä, siihen saa vuodeksi ilmaisen Nissan Assistance -tiepalvelun. Tiepalveluun kuuluu esimerkiksi puhelinneuvonta, korjaus paikan päällä ja hinaus. Se tulee paikalle myös sähköauton akun tyhjentyessä.

“Meiltä saa sitä apua, mitä matkan jatkumiseksi tarvitaan”, Punkka kertoo.”Varmistamme, että autoilija pääsee liikkeelle esimerkiksi sijaisautolla, jos korjaus on isotöisempi.”

Nissan Assistance on voimassa kaikkialla Euroopassa 12 kuukautta huoltopäivästä eteenpäin. Se aktivoidaan aina uudelleen määräaikaishuollon yhteydessä.

Kuva: Jos auton teknologiaan on tarjolla päivityksiä, ne tehdään huollon yhteydessä automaattisesti.

Huolto aina lähellä

Nissanin huoltoverkosto on koko maan kattava.

“Siellä missä on ihmisiä, siellä on Nissan-huolto. Myös sähköautojen määräaikaishuollot pystytään tekemään kaikissa toimipisteissä. Jos tarvitaan vaativampaa korjausta esimerkiksi akustoon, siihenkin löytyvät erilliset akkukorjaamomme kautta maan”, Punkka sanoo. 

Hän korostaa, että valtuutetusta Nissan-huollosta saatavat edut koskevat ihan kaikkia Suomen teillä ajavia Nissaneita. Ei ole väliä, onko valinnut valtuutetun huoltamon aiemmin vai onko käynti ensimmäinen.

“Oli kyseessä sitten uudenkarhea Juke tai vuoden 2002 Micra, auto saa saman huolenpidon ja kuski samat edut.”

Lue lisää Nissan-omistajan palveluista


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin