Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Autoesittely Citroen C8 2011-2012

Viisiovinen tila-auto Citroen C8 on syntynyt ranskalaisen PSA-konsernin ja italialaisen Fiatin Eurovan-yhteistyössä, jonka tavoitteena on tuottaa eurooppalaista tila-automallistoa.
Autoesittely Citroen C8 2011-2012

Hanke on tuottanut mm. Peugeot 807:n, Lancia Phaedran ja Fiat Ulyssen. Autot tekee Sevelnord-yhteisyritys Ranskassa. Citroen C8:aa on myyty vuodesta 2002 lähtien.

C8 on kookas tila-auto, johon Citroen tuo ranskalaista tyylikkyyttä. Esimerkiksi kojelaudassa on retrohenkiset mittarit, jotka tuovat tuulahduksen kuusikymmenluvun muotoilusta.

Paikkoja on seitsemälle matkustajalle. Istuimia voi siirrellä ja poistaa. Suurimmillaan eli kahden etuistuimen kera, tavaratilaa on melkein 3 000 litraa - pakettiautoluokkaa. Toisen rivin paikat jakautuvat kolmeksi erilliseksi istuimeksi.

Keskikonsoli on muotoiltu siten, ettei se vie tavara- tai kulkutilaa. Näin siirtyminen myös etuistuimelta toiselle on mahdollista. Vaihteenvalitsin sijaitsee konsolin vasemmassa reunassa hyvin kuljettajan käden ulottuvilla ja ilmastoinnin säätölaitteet konsolin oikealta puolelta, joten myös matkustaja pystyy säätämään niitä. Kuljettajan istuimeen on saatavissa kahden säädön muisti

Matkustamossa on runsaasti säilytystilaa: kojetaulun keskikonsolissa jäähdytettävä lokero, lukittava käsinelokero, kojetaulun reunoilla kannelliset lokerot, ovilokerot sekä matkustajan istuimen alla vetolaatikko.

Vakiovarusteena ovat mm. vakionopeudensäädin, ESP-järjestelmä, automaattinen ilmastointi ja audiojärjestelmä, johon kuuluu kahdeksan kaiutinta. Äänenvoimakkuus säätyy automaattisesti ajonopeuden mukaan. Lisävarusteinen Navidrive on yhdistetty radion, CD-soittimen ja GSM-puhelimen toimintojen ohjausjärjestelmä, johon kuuluu puhesyntetisaattori ja äänentunnistus- järjestelmä sekä jatkuva GPS-paikanmääritys ja ajoreitin laskenta.

Mottoriksi autoon on saatavilla 163-hevosvoimainen HDi diesel. Voimanlähteen yhteyteen voi valita joko 6-vaihteisen manuaali- tai 6-vaihteisen automaattivaihteiston. Manuaalilaatikolla varustettuna auto kuluttaa yhdistetyssä ajossa 5,9-litraa/100km ja CO2-päästöjä syntyy 155g/km. Automaatti nostaa kulutusta yli litralla. Tarkalleen ottaen kulutus yhdistetyssä ajossa on 7,2-litraa/100km. Vastaavasti CO2-päästöjä syntyy 189g/km.

Hinnat liikkuvat noin 39.000 ja vajaan 50.000 euron välillä. Auto on saatavilla ainoastaan tehdastilauksena, jolloin toimitusaika on noin 4kk.

Kilpailijavertailu


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin